Slider

Verblijf Ardennenkamp

De basis van uw Ardennenkamp vormt het verblijf. Samen stemmen we de overnachtingsvorm af die het beste past bij uw groep en het doel van uw Ardennenkamp:

Tentenkamp

Uw tentenkamp verzorgen we op een camping in de omgeving van Huski. We hebben de beschikking over een eenvoudige natuur camping, comfortabelere campings of luxere campings (met zwembad). Ons streven is maximaal 1 school per camping te laten verblijven.  De grote partytent met tafels, banken en kookmateriaal zoals branders en pannen staat al klaar. Samen met de leerlingen zetten we de slaaptenten op. 
Een bivak bouwen in de Ardennen.

Bivak

De echte avonturiers gaan op bivak. Onze instructeur leert de leerlingen een bivak te bouwen van zeilen en touwen, waaronder zij de nacht zullen doorbrengen. Een nachtleven om nooit te vergeten: in het bos, primitief, dicht bij de natuur en gewekt worden door de vogels. Huski beschikt over een eigen bivakterrein. Een nacht in een bivak is ook te combineren met een verblijf in een tent of groepsaccommodatie.

Ardennenkampen

Bungalows

Op de locatie in Coo heeft Huski de basis op het Bungalowpark Domaine Long Pré. Het verblijf tijdens uw schoolreis Ardennen kunnen we hier verzorgen voor ca. 200 personen. De appartementen bieden plaats aan 4 of 6 personen.  Een verblijf in appartement vergt zelfstandigheid omdat de leerlingen zelf koken. Op het park is het ook mogelijk de maaltijd(en) via het restaurant van het park te laten verzorgen. Bij mooi weer kunnen de leerlingen in de vrije tijd gebruik maken van het zwembad. Tevens maken we gebruik van andere bungalowparken in de omgeving van onze locaties.

Groepshuizen

Huski heeft de beschikking over groepshuizen vanaf 10 tot 80 personen. In iedere groepsaccommodatie heeft u een zelfstandig verblijf. We plaatsen dus geen groepen bij elkaar. Groepshuizen hebben over het algemeen grotere slaapkamers of slaapzalen. Vaak zijn er voor de docenten ook eigen slaapkamers. In de groepsruimte kunt u met uw leerlingen bij elkaar zitten en een avondprogramma houden. Er is een goed ingerichte keuken waar leerlingen gezamenlijk kunnen koken. Een verblijf in een groepsaccommodatie heeft natuurlijk positieve invloed op het groepsproces tijdens uw schoolkamp Ardennen.

Jeugdherbergen

Een jeugdherberg biedt meer comfort doordat de maaltijden voor uw groep verzorgd worden. Het verblijf is in meerpersoonskamers en de accommodatie beschikt over verblijfsruimte(s) om de avonden met elkaar door te brengen.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan