Algemeen – VeBon

VeBON Lidmaatschap Huski Reizen BV

Huski Reizen is aangesloten bij de Vebon. De VeBON (Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland) is dé brancheorganisatie voor buitensportondernemers. VeBON adviseert en ondersteunt haar leden bij het organiseren van activiteiten of bij het uitvoeren van hun bedrijf.

 

VeBON-bedrijven geven u een extra zekerheid doordat zij werken volgens een TÜV gecertificeerd veiligheidssysteem, goed verzekerd zijn, met deskundig personeel werken, goede materialen gebruiken en zorg hebben voor natuur en milieu. Kiezen voor een VeBON-bedrijf betekent kiezen voor een belevenis waar plezier en veiligheid hand in hand gaan.

Naast belangenvertegenwoordiger voor de branche, heeft de VeBON onder andere tot doel om een bijdrage te leveren aan de verhoging van de kwaliteit en veiligheid van de buitensport. Aangesloten bedrijven zijn verplicht om te werken volgens vastgestelde afspraken en richtlijnen welke regelmatig worden gecheckt door onafhankelijke personen en instanties.
VeBON bedrijven hebben klantvriendelijkheid en service hoog in hun vaandel staan. De medewerkers doen er alles aan om hun sportieve arrangementen optimaal te laten verlopen. Als klant zit u goed bij een VeBON bedrijf!

Voor meer informatie over de VeBON kunt u contact met ons opnemen of kijken op www.vebon.nl of op de Huski pagina van de VeBON.

Veiligheid-Garantie