Dé specialist in actieve schoolreizen!

Algemeen – Partners

Partners

Voor Huski Reizen is de samenwerking met partners erg belangrijk.  Onze partners zijn bedrijven of instellingen waar wij ons aan willen committeren. Hierbij letten wij op veiligheid (materialen, werkprocessen, kwaliteitsnormen), betaalbaarheid en natuurlijk een positieve enthousiaste instelling. We hebben geruime ervaring in de samenwerking met deze partners en hun diensten en producten.

 

Stichting Garantiefonds Reisgelden

Wij zijn aangesloten bij SGR. Stichting Garantiefonds Reisgelden staat garant voor het reisgeld dat u heeft betaald aan een reisorganisatie. U kunt er dus altijd vanuit gaan dat uw vooruitbetaalde reisgeld wordt betaald ondanks financieel onvermogen van uw reisorganisatie. Meer informatie: www.sgr.nl/garantieregeling.

Partners_SGR
Calamiteitenfonds

Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis. Het Calamiteitenfonds betaalt de extra kosten die ontstaan doordat een reis moet worden aangepast in verband met een calamiteit.

Partners_Calamiteitenfonds
VeBon

De VeBON (Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland) is dé brancheorganisatie voor buitensportondernemers. VeBON adviseert, ondersteunt en controleert haar leden bij de organisatie van activiteiten en de bedrijfsvoering.

Partners_VeBon
Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven

Huski Reizen is een erkend leer en stagebedrijf.

Nederlandse Ski Vereniging

Huski Reizen werkt samen met de Nederlandse Ski Vereniging om haar leraren op te leiden.

Snowsports Nederland

Huski Reizen werkt ook samen met Snowsports Nederland om haar leraren op te leiden.

zwart_rood-nederland-png
Head

Tijdens het winterseizoen maakt Huski Reizen gebruik van materialen afkomstig van onder andere Head. Head levert materiaal van hoogstaande kwaliteit, en is een wereldspeler op het gebied van skiën en snowboarden.

Partners_Head
Salomon

Salamon is ook een belangrijke partner waarvan wij materiaal gebruiken tijdens het wintersportseizoen. De spullen op het gebied van skiën en snowboarden van Salomon zijn van hoogstaande kwaliteit.

Partners_Salomon
SnowWorld

Onze toekomstige wintersportinstructeurs krijgen een opleiding in SnowWorld Zoetermeer. Zij worden opgeleid door ervaren opleiders. Ervaren Huski-instructeurs helpen tijdens deze dag mee om de Huski-spirit over te brengen. Aan het einde van het winterseizoen wordt er voor alle instructeurs een end-of-season apres-skiparty in SnowWorld Zoetermeer georganiseerd.

Partners_Snowworld
Kassing Tours

Door onze uitstekende samenwerking met Kassing Tours kunnen we elke groep passend busvervoer aanbieden. Kassing Tours is in het bezig van Keurmerk Touringcarbedrijf. Dit houdt in dat de bus voldoet aan strenge eisen die worden opgelegd door Rijksdienst voor het Wegverkeer en de Inspectie Verkeer en Waterstaat. De chauffeurs houden zich strikt aan rij- en rusttijden. Hiermee garanderen wij uw veiligheid. Alle chauffeurs hebben bovendien ruime ervaring met het begeleiden van schoolgroepen.

Partners_Kassing-Tours
Beware Beach

Tijdens beachcamps in Zeeland werken wij samen met Beware Beach op de Brouwersdam.
Zij beschikken over uitstekend materiaal op het gebied van kitesurfen, strandzeilen, kitebuggyen, powerkiten, suppen, kajakken en boogschieten. Ook de instructeurs die enkele van de activiteiten begeleiden zijn in dienst van Beware Beach. Zij hebben ruime ervaring in het uitvoeren van de activiteiten en hebben daarnaast een interne opleiding gevolgd voor het begeleiden van de activiteiten.

Partners_Beware-beach
Dr. Wax

Vóór ieder seizoen worden alle ski’s en snowboards door Dr. Wax volledig nagekeken en geprepareerd. Ook zorgt Dr. Wax ervoor dat het belag van een ski- of snowboard weer wordt opgevuld als deze zwaar is beschadigd. Dr. Wax is een gerenommeerd bedrijf op het gebied van onderhoudsbeurten van ski- en snowboardmateriaal.

Partners_dr-wax
Skigebied – Katschberg

De Katschberg is het huisgebied van Huski Reizen. We komen er al meer dan 30 jaar met vele groepen.
Het is overzichtelijk en sneeuwzeker en daarom bij vele groepen geliefd.

logo_katschberg
Skigebied – Alpendorf

De skigebieden Flachau, Wagrain en Alpendorf zijn samen Snow Space Salzburg – Best of Mountains. Deze skigebieden zijn geweldig voor schoolgroepen. Goed voor beginners en leuk voor gevorderden. De ski-amadé skipas biedt de mogelijkheid om tussenliggende skidagen in een ander skigebied te skiën. Door de noordelijke hellingen liggen de beginnerspistes op hoogte waardoor het een sneeuwzeker gebied is. 

 
Overige partners

Teambuilding Ardennen