Algemeen – Merkbelofte

Merkbelofte

Veiligheid is de basis van iedere Huski reis! Daarnaast streven wij naar een balans tussen enerzijds een leuke,
leerzame reis met zo weinig mogelijk werk voor u als docent en anderzijds betaalbaarheid voor uw leerlingen.

 

Merkbelofte_huski
Veiligheid

Een veilige zorgeloze reis is de basisvoorwaarde voor al onze reizen. Wij werken samen met professionele bedrijven die in het bezit zijn van een branchekeurmerk, zorgen voor materiaal van hoge kwaliteit, en we besteden veel aandacht aan de selectie en opleiding  van onze instructeurs. Zo zijn u en uw leerlingen bij ons in goede handen.

Leuk

Het plezier van uw leerling staat centraal bij ons en onze instructeurs. De reis is immers pas geslaagd als leerlingen thuiskomen met een brede glimlach en met een goed gevoel vertellen over het fantastische kamp dat ze hebben beleeft!

Leerzaam

Een schoolreis heeft altijd een educatief  karakter. Op een actieve schoolreis  zal de nadruk mogelijk meer liggen op de ontwikkeling van soft skills zoals teamwork en doorzettingsvermogen. Daarnaast kunnen ook de nieuwe omgeving, de natuur,
de cultuur en de sportactiviteiten een impuls geven aan de kennis en vaardigheden van uw leerlingen.

Gemakkelijk

Het organiseren van een kamp kost veel tijd. Als docent wilt u zich graag inzetten, maar wij weten uit ervaring dat een organisatie met kennis en passie een goede steun in de rug kan zijn. Daarom proberen wij veel van de organisatie uit handen te nemen.
Bij ons kunt u terecht voor alle aspecten van uw actieve reis.

  • Gemak voor de reis

U heeft een vast contactpersoon bij Huski. Uw contactpersoon weet alles van uw reis en zal de reis naar uw wensen voor u organiseren. Ook kunt u bij deze persoon terecht voor vragen of advies op het gebied van marketing of facturering.

  • Gemak tijdens de reis

Nog voordat u in de bus stapt staat onze eigen, ervaren reisleider voor u klaar. Uw Huski-reisleider regelt in overleg met u alle praktische zaken op locatie. Zo kunt u zich volledig richten op uw leerlingen!

Betaalbaar

Betaalbaarheid is een breed en subjectief begrip. Ons doel is dat iedere leerling de gelegenheid krijgt om op wintersport- of buitensportkamp te  gaan. Leerlingen met minder bedeelde ouders krijgen anders misschien nooit deze kans. Om die reden doen wij er alles aan om de kosten zo laag mogelijk te houden. In ruil daarvoor vragen wij van u de toezegging een duurzame samenwerking aan te gaan. Alleen dan is het mogelijk om op de langere termijn de scherpste prijzen te onderhandelen bij onze partners.