Verzekeringen

Een schoolexcursie moet een onbezorgd schooluitje zijn. Daar wilt u een mooie tijd van maken voor de leerlingen en docenten. Toch kan er altijd wat gebeuren, zoals: diefstal, een ongeluk of ziekte.

Mocht er tijdens uw schoolexcursie iets vervelends gebeuren, dan bent u met Europeesche Verzekeringen uitstekend beschermd tegen de eventuele gevolgen. Zo kunt u uw reisverzekering aanspreken als er tijdens de schoolreis wat gebeurt, en een annuleringsverzekering wanneer een deelnemer niet kan vertrekken of plotseling naar huis moet terugkeren. Huski Reizen geeft u een beeld van de meest voorkomende verzekeringen voor schoolreizen.

U kunt bij Huski een groeps- en schoolreisverzekering afsluiten voor uw gehele schoolgroep. Dit geeft u als docent veel rust omdat u weet dat iedereen een reisverzekering met de juiste volledige dekking heeft. De aangeboden groeps- en schoolreisverzekering dekt al onze activiteiten! Indien u er de voorkeur aan geeft dat deelnemers zichzelf verzekeren, kunt u hen de mogelijkheid bieden via ons een individuele reisverzekering af te sluiten. Daarnaast biedt Huski een individuele annuleringsverzekering. Huski bemiddelt in deze verzekeringen en ontvangt daarvoor van Europeesche Verzekeringen provisie.