Beachcamps – Verzorging

Verzorging tijdens uw werkweek aan zee

Afhankelijk van uw verblijf zijn er verschillende mogelijkheden op het gebied van verzorging tijdens uw werkweek in Zeeland. Uit het verleden blijkt dat de meeste scholen voor een verblijf in een tentenkamp kiezen en leerlingen zelfstandig hun avondmaaltijd laten koken. Dit is het originele Huski-concept! Als u in een groepsaccommodatie of in bungalows verblijft zijn er meerdere mogelijkheden voor uw maaltijden tijdens uw beachcamp.

Ontbijt en lunch

Of u nu in een tentenkamp of eventueel in een groepsaccommodatie of bungalows verblijft, standaard is dat Huski Reizen de ingrediënten voor uw ontbijt en lunch verzorgt. Tijdens het ontbijt zorgen alle deelnemers ervoor dat ze een lunchpakket maken die ze op het strand tijdens de lunchpauze kunnen nuttigen.

Tentenkamp: leerlingen koken zelfstandig

Een echt Huski-kamp is leerzaam en kan zelfstandigheid met zich mee brengen ! Leerlingen zorgen bij een verblijf in een tent zelf voor de avondmaaltijd. Per tent of team wordt overlegd wat er die avond gegeten gaat worden. Leerlingen krijgen dan de gelegenheid na terugkomst op het kamp boodschappen te doen voor de avondmaaltijd. Hierbij moet er rekening gehouden worden met een budget! Dat vergt wel wat zelfstandigheid en samenwerking van de leerlingen. Een goed leermoment dus. De maaltijd bereiden de deelnemers zelfstandig voor hun tent op een gasbrander.

Het is ook mogelijk dat Huski de ingrediënten voor de avondmaaltijd verzorgt (bijvoorbeeld macaroni, nasi etc.) of dat er gezamenlijk gekookt wordt in plaats van in kleine groepjes.

Groepsaccommodatie

Als u verblijft in een groepsaccommodatie is het gebruikelijk dat er gezamenlijk gekookt wordt. In de accommodatie is een grote keuken aanwezig waar leerlingen, of het docententeam, aan de slag kan gaan. U kunt zelf voor de ingrediënten van uw avondmaaltijden zorgen, maar Huski kan ook de boodschappen voor u doen.

Bungalowpark

Als u verblijft in bungalows op een bungalowpark is het gebruikelijk dat er in kleine groepjes (per bungalow) gekookt wordt. De keukens in de bungalow zijn volledig ingericht voor het bereiden van alle maaltijden.

Barbecue

Een beachcamp is natuurlijk niet compleet zonder barbecue! Tijdens uw kamp kunnen de instructeurs uw barbecue coördineren. Dat betekent dat zij het vlees, het brood en verschillende sausen verzorgen, en dat leerlingen zelfstandig andere benodigdheden inkopen.

Ook een combinatie van bovenstaande opties is bij Huski mogelijk! Wij kunnen voor uw ontbijt en lunch zorgen, terwijl u het avondeten regelt. Of andersom. Neem gerust contact met ons op om uw wensen kenbaar te maken.