Beachcamps – Verblijf

Verblijf

Uw verblijf tijdens het Beachcamp (strand kamp)

Wilt u het echte strandgevoel beleven en verblijven in een kampement? Of iets comfortabeler overnachten in een groepsaccommodatie of in bungalows? Al onze accommodaties bevinden zich op fiets- of zelfs op loopafstand van het strand. Een fietstocht van ongeveer 6 kilometer door de Zeeuwse weiden brengt u op het strand van de Brouwersdam. Er zijn verschillende mogelijkheden om na het actieve programma een goede nachtrust tegemoet te gaan.

Tentenkamp

Tentenkamp

Uw tentenkamp wordt opgeslagen op een camping in Ouddorp. Hier heeft u de beschikking over een eigen terrein. Na aankomst in Zeeland zetten leerlingen zelfstandig de eigen tent op. Dit gebeurt onder begeleiding van de Huski-instructeurs. Bij uw tentenkamp zetten wij een grote partytent op, waar u met uw groep bijeen kunt zitten. Ook vindt u hier de kookapparatuur zoals branders, pannen, en de ingrediënten voor het eten. De Huski-slaaptenten bieden plaats aan 4 à 5 personen. Het docententeam heeft de beschikking over eigen tenten. De kosten voor het verblijf in een tentenkamp zullen lager uitvallen dan een verblijf in een groepsaccommodatie.

Bungalowpark

Bungalow

Midden op de Brouwersdam ligt een bungalowpark direct gelegen aan het Grevelingenmeer. De leerlingen verblijven in volledig ingerichte 6-persoons bungalows. Per 6 personen runnen ze hun eigen huishouden. Het bungalowpark ligt op loopafstand van het activiteitenstrand en beschikt onder andere over een subtropisch zwembad, bowlingbanen, restaurant, bar en winkel.

Groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie

Huski Reizen kan u verschillende groepsaccommodaties aanbieden! Alle accommodaties liggen aan de zuidzijde van de Brouwersdam, in het dorpje Ellemeet. Elk verblijf heeft verschillende slaapvertrekken, zodat u een grote groep in kleinere groepen kunt indelen. Voor de docenten is er een eigen ruimte. In de groepsruimte kunt u met uw leerlingen bij elkaar zijn. Alle groepsaccommodaties beschikken over een goed ingerichte keuken waar leerlingen kunnen koken. Er zijn groepsaccommodaties vanaf 4 tot 70 personen. Een groot voordeel van een groepshuis is dat u weersomstandigheden als kou en regen kunt buitensluiten.