Beachcamps – Samenwerking

Service en duurzame samenwerking

Een schoolkamp organiseren kost veel voorbereiding. Huski Reizen neemt u graag zoveel mogelijk werk uit handen! Uitstekende service is een van de belangrijkste punten die u van ons mag verwachten voor uw schoolkamp. Wij zullen alles in het werk zetten om de schoolreis zo goed mogelijk op uw wensen af te stemmen. Het organiseren van een schoolreis is zodoende een samenwerking tussen u en Huski, die wij graag op de langere termijn zien.

Duurzame samenwerking schoolkampen

Wij streven altijd naar een meerjarige duurzame samenwerking. Op deze manier kunnen wij uw wensen optimaal verwezenlijken en de goedkoopste prijs voor u nastreven! Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om met de eerste- en tweedejaars leerlingen te gaan zeilen, met de derdejaars naar de Belgische Ardennen of op Beachcamp gaan, en met de hogere klassen op wintersport of buitenlandse outdoorreis. Uit onze ervaring is dit een goede verdeling gebleken. Derde jaars leerlingen willen meer fysiek worden uitgedaagd dan eerste- en tweedejaars. Een actief beachcamp, met activiteiten waarbij leerlingen hun energie kwijt kunnen, sluit hier uitstekend bij aan.

Tijdens het organiseren van een schoolkamp zijn we elkaars organisatiepartner. We dienen immers over en weer helder en duidelijke informatie te communiceren. Wij horen graag uw wensen voor de invulling van uw schoolkamp, u hoort de mogelijkheden. U krijgt daarom een contactpersoon binnen Huski Reizen die alles over uw schoolreis weet en bij wie u met al uw vragen of opmerkingen terecht kunt.

Coördinator ter plaatse

Onze coördinator staat garant voor onze service ter plaatse! Zo zal de coördinator de communicatie wat betreft de briefing naar de leerlingen voor zijn rekening nemen. Hij komt bij u langs op uw accommodatie om de volgende dag door te nemen en u te vertellen wat u te wachten staat. Onze Huski-coördinator is daarnaast verantwoordelijk voor de overige instructeurs en de evaluatie van uw schoolreis. U kunt bij vragen of opmerkingen bij hem terecht. U heeft dus ook ter plaatse altijd een aanspreekpunt!

Verantwoordelijkheid

Huski Reizen vindt het belangrijk om vooraf af te spreken wie er wanneer verantwoordelijkheid heeft over de schoolgroep. Instructeurs zijn verantwoordelijk voor het draaien van de activiteiten tijdens het beachcamp. Wij verwachten van docenten dat zij actief bijdragen aan de orde tijdens deze activiteiten. Hierbuiten zijn docenten verantwoordelijk voor hun leerlingen. Instructeurs helpen u uiteraard graag waar nodig bij bijvoorbeeld het uitvoeren van het avondprogramma.