Beachcamps – Materiaal

Materiaal beachcamps

Huski regelt voor u het materiaal voor de beach activiteiten. Dit is natuurlijk erg gemakkelijk voor u als docent, en zorgt ervoor dat u ook tijdens het schoolkamp zich geen zorgen hoeft te maken over het materiaal. Onze beachcamps zijn een samenwerking tussen Huski Reizen en Beware Beach op de Brouwersdam, zodat u tijdens uw schoolkamp de beschikking heeft over kundige instructeurs en uitstekend activiteitenmateriaal!

Materiaal voor  beach activiteiten

Beware Beach is de strandactiviteiten-aanbieder op Brouwersdam! Zij beschikken over uitstekend materiaal op het gebied van kitesurfen, strandzeilen, kitebuggyen, powerkiten, suppen, kajakken en boogschieten. Beware Beach is bovendien erg kundig in het onderhouden van deze materialen. Ook de instructeurs die de activiteiten zullen begeleiden zijn in dienst van Beware Beach. Zij hebben ruime ervaring in het uitvoeren van de activiteiten, en hebben daarnaast een interne opleiding gevolgd voor het begeleiden van de activiteiten. Zo weet u zeker dat uw leerlingen veilige, maar nog steeds uitdagende water- en strandspellen gaan doen!

Materiaal voor het kampement

Wat betreft uw verblijf heeft u de beschikking over goede spullen van Huski Reizen. Zo staat er bij uw tentenkamp bijvoorbeeld een grote partytent met daarin tafels en banken om gezamenlijk te kunnen ontbijten en dineren. Daarnaast is deze tent ook de plek waar u uw kookapparatuur vindt, zoals een gasbrander en potten en pannen. Uiteraard zorgt Huski voor de slaaptenten. Leerlingen dienen zelf voor slaapspullen te zorgen als een matje, slaapzak en kussen.

Fietsen

Tijdens uw verblijf heeft iedere leerling de beschikking over een fiets! Na het ontbijt bij uw kampement of in uw groepsaccommodatie vertrekt u per fiets naar het strand, en keert u na afloop weer terug op de camping. Leerlingen hebben hierdoor een grote mate van zelfstandigheid, omdat ze ook per fiets boodschappen kunnen doen voor een avondmaaltijd. Ook kunt u dit vervoersmiddel eventueel gebruiken tijdens uw avondprogramma.