Beachcamps – Maatwerk

All-in & maatwerk beachcamps excursies

Alles regelen bij een organisatie? Dat is wel zo handig, en het scheelt heel veel tijd! Uit onze eigen ervaring (ruim 30 jaar) weten wij dat u als docent steeds minder tijd heeft om een bijzondere, en actieve reis te organiseren voor leerlingen. Daarom kunt u bij Huski Reizen terecht voor een all-in pakket waarbij wij actief meehelpen bij de organisatie van uw reis. Uiteraard kunnen wij de onderdelen naar uw wensen aanpassen. Een standaardreis kennen wij dan ook niet. Geen reis is hetzelfde!

Aan de hand van uw wensen en eisen wordt een all-in programma opgesteld. Dit betekent dat met elke organisatorische factor rekening wordt gehouden. Zo zorgen wij voor het busvervoer, uw accommodatie en verzorging. Bovendien beschikken wij over eigen materialen en regelen we uw instructeurs zodat u zonder zorgen op schoolreis kunt gaan.

Een all-in beachpakket bij Huski Reizen houdt in:
  • Vervoer vanaf school naar Zeeland en terug per touringcar
  • Verblijf in een tent/groepsaccommodatie/bungalows
  • Verzorging naar keuze
  • Beachactiviteiten op het strand van de Brouwersdam
  • Instructeurs en een Huski-coördinator op het kamp
  • Materialen voor de activiteiten en het verblijf

Aanvullend kunnen we veel zaken voor u regelen, zoals een groepsreisverzekering. Daarnaast kunnen wij specifieke onderdelen op uw wensen afstemmen. Wilt u bijvoorbeeld minder of meer activiteiten op een dag, of als docententeam voor leerlingen koken? Graag horen wij uw wensen!

Huski = flexibelNa ontvangst van uw offerte kan er natuurlijk een heleboel veranderen in het deelnemersaantal. Huski Reizen heeft ook hier genoeg ervaring mee, en wij gaan hier altijd uiterst flexibel mee om. Zo houden wij de reis voor u betaalbaar!