Beachcamps – Instructeurs

Coördinator en instructeurs

U kunt er tjidens uw beachcamp zeker van zijn dat u deskundig wordt bijgestaan ! Bij alle beach activiteiten die u onderneemt, zijn een of meerdere instructeurs aanwezig. Alle instructeurs hebben een gedegen training gehad. Bovendien zijn ze enorm enthousiast en kunnen uw leerlingen motiveren alles uit zichzelf te halen tijdens de beach activiteiten.

Coördinatie tijdens uw beachcamp

Tijdens uw verblijf in Zeeland is er een Huski-coördinator bij uw accommodatie aanwezig. De coördinator heeft veel ervaring in het coördineren van schoolkampen en schoolreizen voor Huski. Hij verzorgt iedere avond een briefing aan de schoolgroep over het tijdsprogramma van de volgende dag. Gedurende uw verblijf is hij uw eerste aanspreekpunt, en wordt er vaak overleg gevoerd tussen docent en coördinator. De coördinator zorgt dus voor uw Huski-service ter plaatse!

Opleiding instructeurs

Huski Reizen werkt tijdens uw beachcamp samen met Beware Beach op Brouwersdam. Zij zorgen voor de materialen en begeleiden u tijdens de beach activiteiten. Instructeurs van Beware Beachcamp zijn ervaren in het uitoefenen van strandactiviteiten, en bovendien hebben zij een interne opleiding gevolgd om activiteiten te mogen begeleiden. Mocht u een introductieles kitesurfen willen volgen, dan is uw instructeur internationaal VDWS gecertificeerd. Bovenal zijn alle instructeurs super enthousiast, en zorgen dat uw leerlingen gemotiveerd aan de beach activiteiten beginnen!