Beachcamps – Busvervoer

Busvervoer van en naar Zeeland

Huski verzorgt uw schoolreis van deur tot deur. Of beter: van schoolplein naar Zeeland! De bus biedt u veel vrijheid; zo kunt u op de weg terug bijvoorbeeld nog een educatief bezoek brengen aan Deltapark Neeltje Jans. Huski biedt u scherpe tarieven wat betreft het busvervoer ten opzichte van andere bedrijven. Maar uiteraard kunt u ook zelf uw busvervoer regelen bij een beachcamp met Huski.

Touringcar

U reist naar uw beachcamp in een luxe touringcar. Vaak zijn dit bussen voor 50 personen. Voor grotere schoolgroepen kunnen we ook 60-persoons bussen of dubbeldekkers inzetten.

Tijdens uw verblijf

U verblijft met uw schoolgroep op fietsafstand van Brouwersdam waar de strandactiviteiten plaatsvinden. Iedere leerling heeft dan ook de beschikking over een fiets! Ook tijdens het avondprogramma kunt u gebruikmaken van deze fietsen. U hoeft dus geen gebruik te maken van de touringcar en dat scheelt in de kosten!

Veilig busvervoer

Wij werken uitsluitend samen met busmaatschappijen die in het bezit zijn van het Keurmerk Touringcarbedrijf. Dit houdt in dat de bus voldoet aan strenge eisen die worden opgelegd door Rijksdienst voor het Wegverkeer en de Inspectie Verkeer en Waterstaat. De chauffeurs gaan altijd uitgerust met u op pad, omdat ze zich houden aan rij- en rusttijden. Hiermee garanderen wij uw veiligheid. Alle chauffeurs hebben bovendien ruime ervaring met het begeleiden van schoolgroepen.

Bagage

Om te garanderen dat uw bagage altijd goed past, verplichten wij (en de busmaatschappijen) dat leerlingen geen harde koffers meenemen. Iedere deelnemer mag één gelabelde sporttas meenemen voorzien van NAW-gegevens. Een (sport)tas van het formaat 70x35x35 cm en 20 kilo is het maximale wat wordt toegestaan.