Beachcamps – Arrangementen

Arrangementen actieve schoolreizen aan zee

U wilt er met uw school of klas even helemaal tussenuit en bijvoorbeeld tijdens uw schoolreis het strand op! Wij bieden zowel  twee- en driedaagse arrangementen, als ook vier- of vijfdaagse schoolreizen in Zeeland aan. Zelfs een dagtocht behoort tot de mogelijkheden. Samen met u zorgen we voor een op maat gemaakt beachcamp met de gaafste activiteiten voor uw schoolgroep!

Meerdaagse schoolreizen:

Tijdens uw schoolreis aan zee kunnen we afhankelijk van uw keuze en de duur van uw verblijf, twee of drie activiteiten per dag inplannen. De spanning delen van het kajakken, of de samenwerking ervaren die bij het spelen van beachgames komt kijken? Op een schoolreis aan zee wordt gestreefd naar samenwerking, binding van de groep en een leerzame tijd, hoe lang u ook blijft. Door het enthousiasme en de motivatie van de instructeurs zullen uw leerlingen een fantastische schoolreis aan zee beleven!

Voorbeeld programma:

Op de eerste dag komen we rond 12:00 uur aan in Zeeland. Hier beginnen we gelijk met het opzetten van de tenten. Dit gebeurt uiteraard onder toeziend oog van uw Huski-coördinator. Daarna starten we direct met de eerste activiteit in de vorm van een wandeltocht. Met behulp van een GPS proberen leerlingen de route te volgen die leidt over het strand, door de duinen en langs paden. Na 2 à 3 uur keren de leerlingen terug op de camping. ’s Avonds vindt er een briefing plaats voor de volgende dag. Vervolgens is het aan de leerlingen om bij hun tenten de avondmaaltijd te bereiden.

Na het avondeten kan er in goed overleg tussen de begeleiding van de school en de coördinator een avondprogramma worden georganiseerd.

Een mogelijk programma voor dag 2 (en 3 en 4, afhankelijk van uw arrangement)
ziet er als volgt uit:
  • 07:30 uur: Opstaan, ontbijten, netjes maken van de tenten (of groepsaccommodatie) en fietsen naar het strand
  • 09:00 uur: Start van het activiteitenprogramma op het strand
  • 12:00-13:00 uur: Lunchpauze
  • 13:00 uur: Starten we weer met de activiteiten
  • 17:00 uur: Fietsen we terug naar de camping
  • Briefing voor de volgende dag
  • 18:30 uur: Koken en warme maaltijd
  • Eventueel avondprogramma

Op de laatste dag ruimen we na het ontbijt de accommodatie en/of het tentenkamp op en vertrekt u rond 11:00 uur terug naar uw school.

Bovenstaand e schoolreis is een voorbeeld. Uiteraard kunnen wij uw schoolreis naar uw wensen inrichten. Een korter verblijf is bijvoorbeeld ook mogelijk, of u kunt ervoor kiezen op de laatste dag nog een activiteit te doen. Of combineer uw schoolreis aan zee bijvoorbeeld met een bezoek aan Neeltje Jans! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden die aansluiten op uw wensen.