Beachcamps – Avond activiteiten

Avondactiviteiten

Na een dag op het strand is het tijd voor een (ont)spannende, gezellige avond! U kunt denken aan een bonte avond, een geschiedenisverhaal over de Watersnoodramp of een vossenjacht. Spelletjes spelen bij een kampvuur is natuurlijk ook een hele leuke invulling van de avond! Na de avondmaaltijd is er tijd voor uw eigen invulling van het programma. U heeft vast veel ideeën, waar wij graag bij meedenken.

Op de camping waar u verblijft is een voetbalveld en een volleybalveld te vinden. Leerlingen kunnen dus ook na de avondmaaltijd hun energie nog even kwijt. Ook is er een mogelijkheid om in overleg op het strand van Brouwersdam een gaaf kampvuur te maken! Dat zal uw beachcamp echt compleet maken.

Samenwerking bij avondprogramma

Onze coördinator verblijft bij de leerlingen op het kamp en kan u uiteraard helpen bij de uitvoering van uw avondactiviteiten. Ook wat betreft het organiseren van uw programma willen we meedenken. Heeft u bijvoorbeeld materiaal nodig, of kunt u extra handen gebruiken tijdens uw programma? Ook hier vinden we een samenwerking erg fijn, maar laten het initiatief aan u.

Briefing voor de komende dag

Elke middag neemt de Huski-coördinator met u de dag door. Hoe heeft u, en hebben de leerlingen, de dag ervaren? Wat waren de meest uitdagende momenten? En natuurlijk wordt er vooruit gekeken op het programma van morgen! Welke activiteiten staan er op het programma, wat wordt er van u verwacht en wat moeten leerlingen meenemen? Onze coördinator blikt alvast vooruit op een nieuwe avontuurlijke dag en beantwoordt uw vragen.