Beachcamps – Alternatief indoorprogramma

Alternatief indoorprogramma

Samen met u hopen we natuurlijk op heerlijk strandweer tijdens uw beachcamp! Helaas kan het weer in Nederland ook anders uitpakken, en kan uw programma in de regen vallen. Onze partner Beware Beach zal bepalen of een activiteit door kan gaan, kan worden verschoven naar een andere datum of moet worden geannuleerd. Mochten er activiteiten niet door kunnen gaan, bieden wij u een alternatief programma aan. Laat u over de mogelijkheden en de kosten informeren door contact met ons op te nemen.

High Adventure

Heeft u geen angst op grote hoogte en ook niet in het donker? Dit hoogteparcours is wel heel erg speciaal door de blacklighteffecten! Op deze klimbaan hang je meters boven de grond en probeer je aan het einde van het parcours te komen.

Subtropisch zwemparadijs

Is het weer buiten regen- of stormachtig, en wilt u toch genieten van het water? Dat kan in het subtropisch zwemparadijs! U kunt er natuurlijk lekker ontspannen in een sauna, of rustig baantjes trekken. Maar leerlingen kunnen ook hun energie kwijt op de 112 meter lange wildwaterbaan, of een ritje door de Turbo Tunnel!