Beachcamps – Materiaal
Beachcamps – Maatwerk
Beachcamps
Beachcamps – Verblijf
Beachcamps – Instructeurs

Strand- en wateractiviteiten

Beachcamp activiteiten

Tijdens uw beachcamps kunnen we uw leerlingen met uiteenlopende  strand en watersport activiteiten laten kennismaken. Het programma van uw schoolreis en de volgorde van de activiteiten zijn afhankelijk van uw situatie zoals de periode, tijdsduur, niveau, leeftijd van de leerlingen en het budget. De exacte invulling van de beach activiteiten tijdens uw schoolreis stemmen we daarom graag persoonlijk met u af.

Beachgames

Beachgames

In het mulle zand wordt het pas echt samenwerken tijdens een teamsport! Op een uitgezet veld kunt u onder leiding van een instructeur verschillende sporten uitproberen, als beach handbal, beachvolleybal, beach voetbal, beach rugby, of wat dacht u van beach tennis?

Boogschieten beachcamps

Boogschieten

Heeft u oog voor precisie en kunt u goed mikken? Tijdens het boogschutten kunt u uw skills op pijl houden! Na een korte uitleg over veiligheid en het gebruik van de boog, kunt u zelf aan de slag. Eerst even proberen, waarna we een wedstrijd gaan doen. Wie schiet al zijn pijlen raak, en heeft de meeste punten?

Disc golf

Disc golf

Discgolf is de frisbee variant van golfen. In teams doorloop je een parcours in de duinen. Welk groepje haalt in zo min mogelijk worpen met de disc (frisbee) de finish van elke hole? Een ronde mand doet dienst als polehole waar de frisbee in moet eindigen. Op het strand en in de duinen zijn diverse poleholes uitgezet. Discgolf is de ultieme beachsport!

Kajakken

Kajakken

Wie kan er het beste de golven trotseren? Een instructeur neemt u mee de zee op, waarna u uw spierkracht en uithoudingsvermogen kan laten zien. Het is heel erg gaaf om in de branding op de golven te kunnen varen! Ook als er geen golven zijn, is dit een hele leuke activiteit, want dan kunt u een spelletje kajakpolo spelen!

Kitebuggyen

Kitebuggyen

Klaar voor de ultieme strandactiviteit waarbij gevoel voor windkracht en sportiviteit belangrijk zijn? Stap dan in een kitebuggy! Door middel van de vlieger boven uw buggy zorgt u ervoor dat uw karretje in beweging komt. Ook deze activiteit is geschikt voor iedereen, ervaring is niet vereist!

Longboarden

Longboarden

Bij het Longboarden maken we gebruik van grote skateboards. We beginnen met de uitleg over het materiaal en de techniek. Waarna we verder gaan met het maken van een tocht. In deze tocht gebruiken we verschillende soorten technieken zoals slalom en het inzetten van een afdaling. De tocht start boven op de Brouwersdam met zicht op zee. We verplaatsen naar noordelijke of zuidelijke richting afhankelijk van eventuele wind. Natuurlijk doen we dit met complete bescherming om (helm en knie- en elleboog beschermers). Echt een hele gave activiteit!

Powerkiten

Powerkiten

Voel de snelheid en kracht van de wind! Op het brede stand gaat u met een grote powerkite aan de slag. Een instructeur vertelt u iets over de wind, en hoe u de vlieger moet sturen. We hebben de beschikking over verschillende maten kites, zodat we ons kunnen aanpassen aan de windkracht. Zo blijft uw les veilig en super leuk!