Beachcamps – Materiaal
Beachcamps – Maatwerk
Beachcamps
Beachcamps – Verblijf
Beachcamps – Instructeurs

Beachcamps

Even heerlijk uitwaaien op het strand en ook uitdagende activiteiten doen tijdens uw schoolkamp? Huski Reizen biedt u een schoolkamp op het strand van Zeeland aan! U heeft de mogelijkheid om verschillende strand activiteiten te kiezen die u zeker een keer geprobeerd moet hebben. Denk bijvoorbeeld aan strandzeilen, kitebuggyen of powerkiten. Daarnaast behoren SUPPEN, beachgames en kayakken ook tot de mogelijkheden. Al onze activiteiten worden uitgevoerd op het strand van de Brouwersdam.

De voordelen van een beachcamp schoolkamp van Huski Reizen:

Schoolreis Zeeland

Brouwersdam is het strand op het gebied van wind- en watersporten in Zeeland! Deze dam is zes kilometer lang, en verbindt Zuid-Holland met Zeeland. Het strand is hier erg breed, en door de grote zandbanken voor de kust blijft de zee hier over het algemeen vrij kalm. Ideaal dus voor een schoolkamp voor beginnende watersporters en strandsporters!De camping waar u kunt verblijven tijdens uw schoolkamp bevindt zich op fietsafstand van de Brouwersdam. Ook als u liever in een groepsaccommodatie verblijft ligt deze vlakbij de Brouwersdam en de afstand per fiets te overbruggen. Tijdens een verblijf op een bungalowpark kunt u zelf wandelen naar het speciale activiteitenstrand. Ideaal dus als u in Nederland een uitdagende schoolreis wilt beleven! Huski biedt een op maat gemaakte schoolreis aan. Dit wil zeggen dat het niet een kant-en-klaar product is, maar een samenwerking die wij als reisorganisatie met u als docent of school aangaan.

Samen zorgen wij voor een onvergetelijke schoolreis! Een schoolkamp met Huski is veilig, leuk, leerzaam, gemakkelijk en betaalbaar.
Dat is onze belofte aan u!

Neem contact met ons op voor een op maat gemaakt programma voor uw schoolkamp!

Vul het offerteformulier in of bel naar 030-8000600.